skip to Main Content

Voor wie is deze test?

Ben je de afgelopen tijd ziek geweest?

De eerste doelgroep voor de test bestaat uit mensen die de afgelopen tijd ziek zijn geweest, koorts hebben gehad en willen weten of dit veroorzaakt is door het coronavirus. Het kan zijn dat je huisgenoot of een goede vriend(in) positief is geweest, of dat je vakantie hebt gehad in een risicogebied. Vervolgens de groep die voor werk of mantelzorg met kwetsbare ouderen in aanraking komt en wil weten of ze inmiddels antistoffen heeft. Uiteindelijk kan natuurlijk iedere Nederlander hier gebruik van maken.

Hoe werkt het?

De test bestaat uit 2 delen, de eerste is een vingerpriktest in het mobiele laboratorium nabij je woonplaats. Als je je hebt opgegeven bij Innatoss, dan ontvang je een uitnodiging om naar het mobiele laboratorium te komen. Als deze vingerprik test positief is dan krijg je een envelop thuis gestuurd waarin de middelen zitten om bloed te laten prikken. Het afgenomen buisje bloed kan je in de antwoord enveloppe opsturen naar het laboratorium in Oss. Na ca. 10 dagen krijg je dan de uitslag met een rapport over jouw antistoffen via een beveiligde mail thuis.

Meer informatie

Waar kan ik me laten testen?

De komende weken wordt er in diverse regio’s een mogelijkheid geboden om je te (laten) testen. Je kunt je interesse hiervoor kenbaar maken door je naam, postcode, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen op de website van Innatoss.

Er worden telkens nieuwe testlocaties toegevoegd, de regio's waar de epidemie is begonnen worden als eerste bezocht. Geïnteresseerden uit die regio worden door Innatoss uitgenodigd.

Klik hier om je interesse kenbaar te maken op de website van Innatoss

Back To Top